ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Το G.A.M.E. Project ανοίγει τις πόρτες του στα πολύ μικρά παιδιά και τους γονείς τους!

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη κάθε γονέα να εμπλουτίσει τον ελεύθερο χρόνο του παιδιού του με δημιουργικές δραστηριότητες, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα καθημερινών απογευματινών εργαστηρίων, που σκοπό έχει να καλύψει και να αναπτύξει όλες τις εκφάνσεις της προσωπικότητας ενός μικρού παιδιού αλλά και να προσφέρει παράλληλα χαλάρωση και ευεξία στους γονείς.

Tα οφέλη των δημιουργικών εργαστηρίων

  • Καλλιεργούνται πολλαπλές δεξιότητες σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής έκφρασης.
  • Ενδυναμώνεται ο δεσμός μεταξύ παιδιού και γονέα μέσα από την αλληλεπίδραση και την σωματική επαφή
  • Δημιουργείται και εξοικονομείται ποιοτικός χρόνος, χάρη στη δυνατότητα παράλληλης δραστηριότητας για ενήλικες και παιδιά. (Αυτά μέσα σε τονισμένο πλαίσιο)

ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Το παιχνίδι ξεκινά! Μπάλες, στεφάνια, τραμπολίνο περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να παίξουν και να διασκεδάσουν. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χειριστούν αθλητικό εξοπλισμό και να γνωρίσουν ασκήσεις διαφόρων αθλημάτων. Μέσα από την ψυχοκινητική γυμναστική θα αναπτύξουν τις κινητικές και αισθητηριακές τους δεξιότητες αλλά και θα κοινωνικοποιηθούν παίζοντας.

Για παιδιά: 22 μηνών – 3 ετών (με συνοδό) 3 ετών – 6 ετών

PLAY N’ ACTION + PLAY N’ CREATE

Ένα ευφάνταστο πρόγραμμα “2 ταχυτήτων”, με στόχο την ευεξία των ενηλίκων και την παράλληλη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Στο PLAY N’ ACTION η γυμναστική γίνεται παιχνίδι και διασκέδαση. Έλα να γίνουμε ομάδα! Να γυμναστούμε μέσα από ασκήσεις αθλημάτων, pilates, yoga, ψυχοκινητικη γυμναστική και πολύ παιχνίδι.

Στο PLAY N’ CREATE τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά με δραστηριότητες Mουσικοκινητικής αγωγής, Eικαστικών αλλά και με Παιχνίδια επιβίωσης και Παιχνίδια στη γιγάντια αμμοδόχο.

Για ενήλικες: όλων των ηλικιών

Για παιδιά: 4 ετών και άνω

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Στο εικαστικό μας εργαστήρι σηκώνουμε τα μανίκια, πιάνουμε τα πινέλα μας, λερωνόμαστε και δημιουργούμε. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα πρώτα τους εικαστικά έργα, να μεταχειριστούν απλά και φυσικά υλικά και να γνωρίσουν τεχνοτροπίες ζωγραφικής. Μέσα από αυτό θα αναπτύξουν την λεπτή κινητικότητα και τις αισθητηριακές τους δεξιότητες, αλλά και θα εκφράσουν ελεύθερα την φαντασία τους. Κάθε δημιουργία τους είναι για μας γιορτή!

Για παιδιά: 22 μηνών – 3 ετών (με συνοδό) 3 ετών – 6 ετών

ΜΙΚΡΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Η ορχήστρα μας παίζει μουσική! Μικρά ξύλινα όργανα, κίνηση, χορός και οι πρώτες λέξεις γίνονται παιχνίδι. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με μουσικές αξίες εκπαιδεύοντας το αυτί τους, θα παίξουν μουσική με ξύλινα μουσικά όργανα, θα αναπτύξουν τις κινητικές και αισθητηριακές τους δεξιότητες αλλά και τον προφορικό λόγο μέσα από το τραγούδι.

Για παιδιά: 22 μηνών – 3 ετών (με συνοδό)

3 ετών – 6 ετών

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη…. και η αυλαία σηκώνεται και μας γεμίζει ιδέες, συναισθήματα και ιστορίες. Μέσα από το θεατρικό εργαστήρι τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού. Θα εμψυχώσουν αντικείμενα, θα αναλάβουν ρόλους και θα δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση.

Για παιδιά: 3 ετών – 6 ετών

6 ετών – 8 ετών

Photo Gallery

Χρήσιμες Πληροφορίες

1. Ηλικίες: 22 μηνών – 8 ετών

2. Τμήματα: Ολιγομελή

3. Πλήρως εξοπλισμένο καφέ-bar με απολαυστικά ροφήματα για τους συνοδούς

4. Προσφορές: Ειδικές τιμές για αδέλφια ή με την επιλογή 2 ή περισσοτέρων προγραμμάτων

Οργανώστε το απογευματινό σας πρόγραμμα!

Στείλτε μας μήνυμα, για να προγραμματίσουμε ένα δοκιμαστικό και να κλείσετε την θέση σας.